Agenda 2030

På Medis5 kanalen, vår egen kanal på youtube, hittar du några av de produktioner och

uppträdande vi har gjort. 

ida%20skrattar_edited.png
”Baby, It’s Cold Outside”, heter projektet som Medis 5 arbetar med. Projektet finansieras av Arvsfonden och ska pågå i tre år. Syftet är att sprida kunskap om de 17 globala målen, Agenda 2030.

Vi har nu haft ett år där vi studerat och lärt oss om de olika målen. Nu är år två igång - produktionsåret. Vi jobbar med våra produktioner varje dag och har tre delar som sammanflätas i verksamheten - film, musik och konst. 

Vi ska skapa lättlästa studiematerial. Främst för skolan, men såklart för alla som är intresserade. Det kommer att bli filmer, musik, bildkonst, föreläsningar, en youtubekanal, ABC-kanal och en massa annat. Allt detta kommer att sammanställas i en digital bok.

Det sista året åker Medis 5 ut i landet på turné. Då visar vi upp vad vi har jobbat fram. 
Är ni intresserade av att vi kommer till er? Varmt välkommen att boka in oss redan nu! 
Agenda 2030 är 17 olika mål som alla handlar om hur vi tillsammans ska göra världen till en bättre plats för alla. Något som FN’s alla medlemsländer har skrivit under på. 

Dessa mål finns till för att uppnå framförallt fyra fantastiska saker till år 2030: att avskaffa extrem fattigdom, att minska ojämlikhet och orättvisor i världen, att främja fred och rättvisa och att lösa klimatkrisen.

Är ni intresserade och vill veta mer?
Hör gärna av er!

Medis 5/Sensus har fått stöd
från Arvsfonden för projektet som heter
"Baby, It’s Cold Outside".

Mer om vårt projekt hittar du här!

 
micke visar paddan4.png