top of page

Agenda 2030

BOKA OSS!

Vi har en scengrupp och skräddarsydda föreställningar för att sprida och inspirera andra att lära sig om Agenda 2030. Vill du låna vår Agenda konstuställning?

Ring för mer information!

Mats Eriksson 

076-779 97 69 

ida%20skrattar_edited.png
”Baby, It’s Cold Outside”, heter projektet som Medis 5 arbetar med. Projektet finansieras av Allmänna Arvsfonden och ska pågå i tre år. Syftet är att sprida kunskap om de 17 globala målen, Agenda 2030.

Det första året har vi studerat och lärt oss om de olika målen. Det andra året har vi producerat och tagit fram material till E-boken.

Nu är år tre igång. Vi samlar materialet för att slutföra e-boken.​ 
Vi slutför våra produktioner och finslipar. Vi repeterar de Globala målen.
Vi sprider våra filmer genom vår youtubekanal och håller föreställningar. 

Målet är att nå ut till andra. Att skapa en e-bok som innehåller lättlästa studiematerial. Främst för skolan, men såklart för alla som är intresserade. Det kommer att bli filmer, musik, bildkonst, föreläsningar, en youtubekanal och en ABC-kanal. Den digitala boken kommer du att kunna ta del av och hitta enkelt på nätet.


 

JUST NU

DE GLOBALA MÅLEN

Den 24 augusti hade Medis 5 scengrupp en föreställning på Telefonfabriken i Hägersten. Strålande insats som blev väl mottagen. Mer bilder kommer. Kommande event ser ni löpande på vår Facebooksida.

 

AGENDA 2030

Just nu pågår en konstutställning

"Agenda 2030, de globala målen" Kommande utställlningar hittar du löpande på vår Facebooksida.

TEATER OCH SCEN

Medis 5:s Ulrika Gustafsson medverkar och avslutar pjäsen ”Vipeholm. Tiden före framtiden” 

”Ett fenomenalt ensemblespel pågår rätt igenom, solidariskt med ämnet och med varje rolls värdighet. Respekt är mer än ett honnörsord här, det är den röda tråden som leder ända till det vackra och uppfordrande slutet med Ulrika Gustafsson.” skriver DN.

Pjäsen spelas på

Kulturshusets Stadsteater, Stockholm.

Se mer på: kulturhusetstadsteatern.se

Agenda 2030 är 17 olika mål som alla handlar om hur vi tillsammans ska göra världen till en bättre plats för alla. Något som FN’s alla medlemsländer har skrivit under på. 

Dessa mål finns till för att uppnå framförallt fyra fantastiska saker till år 2030: att avskaffa extrem fattigdom, att minska ojämlikhet och orättvisor i världen,

att främja fred och rättvisa och att lösa klimatkrisen.

Följ oss på sociala medier!


Agenda 2030 och de 17 målen 
Lättläst? Klicka nedan. 
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page