SARAS BLOG

Säsongspremiär i den alpina världscupen

Säsongspremiär i Alpint 2018 2019 Nu är det äntligen dags för den alpina världscupen att dra igång med storslalomtävlingar för damer och herrar i Sölden, Österrike. Damerna tävlar den 27e oktober och herrarna den 28e oktober. SVT 1 och SVT Play sänder från tävlingarna som startar 9. 50 med första åket, båda dagarna och andra åket startar 12. 50 även det båda dagarna. På söndagen börjar Sport studion 9. 30, ett annat program som liknar Vinterstudion men som innehåller andra sporter som inte är på snö.

Fotbollsfest med U21 landslaget

U21 EM Kval 2018 I kväll klockan 18. 30 är det dags för det svenska U21 landslaget att spela den helt avgörande EM kval matchen mot Belgien. Då är det dags att bänka oss framför tvn och TV 12 för att heja fram den unga generationen till ytterligare ett EM mästerskap. För visst vill vi ha ytterligare en fantastisk mästerskap sommar nästa år som även de svenska damlandslaget får uppleva, men strut i damlandslaget nu så hejar vi fram U 21 herrlandslaget till framgång istället. Heja Sverige. PS Studioprogrammet sänds i TV 12 från 18. 00 fram till avspark.

En viktig Rysslandsmatch och en avgörande EM Kval match

Herrlandslaget och U 21 Hej alla fotbollsälskare nu är det dags för det svenska herrlandslaget att spela i Nation League igen, den nya fotbollsturneringen. Nu ska Sverige möta Ryssland på bortaplan på Kaliningrad Stadion den 11e oktober och det blir tufft. Matchen spelas på en mycket udda tid 21.45 svensk tid på grund av att matchen spelas i Kaliningrad. TV studioprogrammet startar 21. 00 i TV 4 och Radiosporten är på plats och sänder matchen. Den 16e oktober spelar Sverige en träningsmatch mot Slovakien på Friends Arena i Solna. Matchen börjar 20. 45 i TV 12 och Studioprogrammet börjar 20. 30 och Radiosporten sänder från matchen. Sveriges U21 landslag spelar också samma dag den 16e oktober

Damlandslagets fotbollslandskamper

Damlandslagets träningsmatcher Hej igen fotbolls älskare, nu är det dags för de svenska damlandslaget att spela två träningsmatcher mot Norge och Italien. Torsdagen den 4e oktober möter Sveriges damlandslag Norge på Olympia i Helsingborg. Matchen börjar 18. 45 i TV 12 och studion börjar 18. 30. Radiosporten sänder matchen. Tisdagen den 9e oktober spelar Sverige mot Italien på bortaplan på Stadio Giovanni Zini. Matchen börjar 18. 15 och OBS att Radiosporten sänder från den andra halvleken. TV 12 ska sända matchen men OBS att det inte står i TV tablån för tillfället.

Recent Posts
Archive

© 2020 av Sensus, Medis 5