ida%20skrattar_edited.png

Agenda 2030

”Baby, It’s Cold Outside”, heter det nya projekt som Medis 5 kommer att arbeta med under några år framåt. Med filmer, konst, musik och en ny Youtubekanal, ABC-kanalen, kommer Medis 5 att sprida kunskap om de globala målen, Agenda 2030.

Projektet finansieras av Arvsfonden och ska pågå i tre år. Vi har nu haft ett år där vi studerat och lärt oss om de olika målen och nu startar år två - produktionsåret.

Vårt syfte med projektet är att skapa lättlästa studiematerial om de globala målen. Främst för skolan, men såklart för alla som är intresserade. Det kommer att bli filmer, musik, bildkonst, föreläsningar och en massa annat. Allt detta kommer att sammanställas i en digital bok.

Det sista året åker Medis 5 ut i landet på turné. Då visar vi upp vad vi har jobbat fram. 
Är ni intresserade, välkommen att boka in oss redan nu! 
Agenda 2030 är 17 olika mål som alla handlar om hur vi tillsammans ska göra världen till en bättre plats för alla. Något som FN’s alla medlemsländer har skrivit under på. 

Dessa mål finns till för att uppnå framförallt fyra fantastiska saker till år 2030: att avskaffa extrem fattigdom, att minska ojämlikhet och orättvisor i världen, att främja fred och rättvisa och att lösa klimatkrisen.

Medis 5/Sensus har fått stöd
från Arvsfonden för projektet som heter
"Baby, It’s Cold Outside".

Är ni intresserade och vill veta mer? Hör gärna av er!

Mer om Agenda 2030 hittar du här!
micke visar paddan4.png