Fotbolls VM 2018 i Ryssland


Hej alla fotbollsälskare nu är det snart dags för Fotbolls VM i Ryssland och det ska bli så spännande att följa mästerskapet tycker jag. Det finns några länder som blir spännande att se på som Egypten, Iran, Peru och Japan men dem länderna lär inte ha så stor chans att ta sig vidare från gruppspelet. VM pågår mellan den 14e juni och den 15e juli

Det roligaste av allt är att Sverige är med i VM och i gruppspelet möter de, Sydkorea, Tyskland och Mexico. Det blir tufft att ta sig vidare från gruppen men man måste ju hoppas att Sverige lyckas att ta sig vidare. Men i en eventuell åttondelsfinal kommer VM äventyret ta slut och jag vill säga på förhand att vi inte ska kalla det fiasko för Sverige är inte bättre än så. Men låt oss hoppas på en svensk skräll för allt kan hända i ett VM och bollen är rund som man brukar säga.

Förutom Sverige som jag naturligtvis ska heja på, så tänker jag heja på dem här länderna. Danmark och Island för dem är våra grannländer. Jag hejar också på Spanien, Brasilien och England för jag hoppas på att de ska ta sig långt i VM och kanske slåss om medaljerna för dem har misslyckats i så många mästerskap så jag unnar dem verkligen en framgång. Belgien hoppas jag lite på också, det har ett så bra lag och jag tror att dem kan skrälla och kanske nosa på en bronsmedalj. Tyskland lär bli guldfavoriter igen och jag tror att det mycket väl kan vinna VM guldet i år men jag hoppas ändå att något annat land vinner, Spanien eller Brasilien. Det är vad jag tror i alla fall.

Recent Posts
Archive