VM Sammanfattning


Fotbolls VM

Det har verkligen hänt en del under VM så här långt. Det är verkligen förvånande att Argentina gjort en så dålig insats i VM, det trodde inte jag. Tyskland förlorade oväntat mot Mexico i sin första match men jag tror att det kan reda ut det. Den ända skrällen är att Polen missar åttondelsfinal i övrigt kommer det väntade lagen att gå vidare från gruppspelet.

Det har varit många fasta situationer som tex frisparkar som det blivit många fantastiska mål på och det har varit många straffar med blandat resultat. Videogranskning systemet är bra att ha tycker jag så det blir rätt men vissa situationer har dem tyvärr missat. Jag tycker det är kul att Ryssland har tagit sig till åttondelsfinal men där tar det roliga slut. Tre utvisningar har det också varit.

För Sveriges del började VM bra med en 1 – 0 seger över Sydkorea, men sen kom en blytung förlust mot Tyskland som vann med 2 – 1.

Recent Posts
Archive