Sverige mot England i Kvartsfinal

Sverige har verkligen gjort ett strålande fotbolls VM tycker jag. Sverige vann mot Sydkorea, förlorade snöpligt mot Tyskland och besegrade Mexico med

3 – 0. Tyskland stod för en av mästerskapens flera floppar och missade åttondelsfinalerna oväntat nog.

I åttondelsfinalen fick Sverige möta Schweiz men det var Sverige som hade dem bästa målchanserna i matchen, men fick inte in bollen i mål. I början på andra halvleken radade Schweiz upp ett antal hörnor och då blev man lite nervös. I den 66e matchminuten kom så det förlösande målet, Emil Forsberg gjorde det svenska målet med hjälp av en Schweizare som touchade bollen in i mål. Schweiz pressade på för ett kvitterings mål men Sverige höll undan och vann.

I kvartsfinalen får Sverige möta England och det ska verkligen bli spännande och matchen börjar 16. 00.

Det var länge sen Sverige var med i en kvartsfinal i ett VM, senast vi var med i en kvartsfinal var 1994 och då blev det en bronsmedalj. Jag hoppas att Sverige vinner över England och får spela om medaljerna och Sverige har en bra chans men det blir tufft men man måste ju få drömma lite

Heja blågult

Recent Posts
Archive