Sportevenemang på TV

Sport på TV, VM och EM

Orienterings VM pågår i Lettland, Riga och det går bra för Sverige. Tove Alexandersson vann en silvermedalj på damernas sprinttävling men hon var besviken efteråt. Det svenska sprintstafettlaget lyckades att försvara VM guldet från förra året och Sverige vann säkert. Schweiz fick nöja sig med silvermedaljen och Danmark sprang upp sig rejält på sista sträcken till en bronsmedalj. Orienterings VM pågår mellan den 4e augusti och den 11e augusti

tisdag 7 augusti

Medeldistans, TV tid 12. 30 och 15. 00 i TV 12

Torsdag 9 augusti

Stafett, TV tid 13. 45 i TV 12

Lördag 11 augusti

Långdistans, TV tid 11. 00 i TV 12

EM i simning äger rum i Skottland, Glasgow mellan den 3e augusti och den 9e augusti och det går väldigt bra för Sverige. SVT och SVT Play sänder från mästerskapet.

Idag den 6e augusti börjar Friidrotts EM i Tyskland, Berlin. Mästerskapet håller på till den 12e augusti och det ska bli kul att följa det svenska landslaget som är på jakt på medaljer. SVT och SVT Play sänder från mästerskapet, Radiosporten sänder från Lettland, Skottland och Tyskland alltså från samtliga mästerskap.

Recent Posts
Archive