En viktig Rysslandsmatch och en avgörande EM Kval match

Herrlandslaget och U 21

Hej alla fotbollsälskare nu är det dags för det svenska herrlandslaget att spela i Nation League igen, den nya fotbollsturneringen. Nu ska Sverige möta Ryssland på bortaplan på Kaliningrad Stadion den 11e oktober och det blir tufft. Matchen spelas på en mycket udda tid 21.45 svensk tid på grund av att matchen spelas i Kaliningrad. TV studioprogrammet startar 21. 00 i TV 4 och Radiosporten är på plats och sänder matchen.

Den 16e oktober spelar Sverige en träningsmatch mot Slovakien på Friends Arena i Solna. Matchen börjar 20. 45 i TV 12 och Studioprogrammet börjar 20. 30 och Radiosporten sänder från matchen.

Sveriges U21 landslag spelar också samma dag den 16e oktober en mycket avgörande EM kval match om vem som ska vinna gruppen och gå direkt till EM. Sverige möter Belgien i den avgörande matchen som börjar 18. 30 i TV 12, studiosnacket sänds i Cmore Live 4 från kl 18. 00. Matchen spelas på Guldfågeln Arena i Kalmar och Radiosporten sänder från den avgörande matchen.

Recent Posts
Archive