Fotbollsrysare med det svenska herrlandslaget

Viktiga landskamper för Sverige

Hej alla fotbollsälskare nu är dags igen för Nations League och Sverige måste nu vinna sina kvarvarande matcher så är det bara. Nu på lördag den 17 november möter Sverige Turkiet på bortaplan och det lär bli en tuff match på Konya Büyüksehir Arena. Avsparken äger rum klockan 18. 00 på TV 4 och studioprogrammet börjar kl 17. 30, Radiosporten sänder från matchen.

Nu på tisdag den 20e november spelar Sverige sin sista match i Nations League mot Ryssland på Friends Arena klockan 20. 45 i TV 4. Studioprogrammet börjar kl 20. 00 och Radiosporten är på plats och sänder matchen. Vi ska nu heja fram blågult så att de vinner sina matcher och gärna med ett par mål och med Marcus Berg som målskytt eller någon eller några andra målskyttar så kom igen nu Sverige, gör oss inte så besvikna.

Recent Posts
Archive