Damernas Handbolls EM 2018

Damernas Handbolls EM 2018

Nu är det dags för Handbolls EM i Frankrike för det svenska damlandslaget och det ska bli kul att följa Sveriges framfart i turneringen. I gruppspelet får Sverige möta Danmark, Serbien och Polen och den 30e november möter Sverige Danmark i sin första match. Handbolls EM pågår mellan den 29e november och den 16e december. TV 3 och TV 10 har sändningsrättigheterna och Radiosporten sänder Sveriges matcher. Sverige spelar sina matcher i Nantes och här nedan är Sveriges spelschema och TV tiderna och datum.

Den 30e november möter Sverige Danmark, matchen börjar 21. 00 och TV studion med upp snack börjar 20. 00.

Den 2a december spelar Sverige mot Serbien och matchen börjar 18. 00 och TV studion med upp snack börjar 17. 00.

Den 4e december avslutas gruppspelet med att Sverige möter Polen och den matchen börjar också

18. 00 och klockan 17. 00 börjar TV studion med upp snack.

Recent Posts
Archive