Ett misslyckat JVM i ishockey för Sverige

Ett misslyckat JVM för Sverige

Tyvärr misslyckades Småkronorna, det svenska juniorlandslaget att ta sig till semifinal i ishockey VM för juniorer och det var jättetråkigt och alla i det svenska laget blev jättebesvikna. Det hade börjat turneringen så bra i gruppspelet och vunnit samtliga gruppspelsmatcher. I kvartsfinalen fick Sverige möta Schweiz men gjorde tyvärr turneringens sämsta match när det gällde som mest och det har tyvärr hänt förut också, och Sverige var dessutom favorit att vinna kvartsfinalen så det var extra tungt att förlora. Schweiz var det bästa laget i hela matchen och vann tyvärr rättvist med 2 – 0. Man får tyvärr säga att Sverige stod för ett fiasko, ett totalt misslyckande. Senast Sverige förlorade en kvartsfinal var 2006 så nu blir det ett resultat mellan 5e och 8e plats tråkigt men nu blir det så. Ett antal av årets spelare kommer nu att bli för gamla för JVM, tråkigt för dem att aldrig få uppleva ett JVM guld om nu Sverige tar sig till final framöver men det kommer alltid att bli så, livet är inte rättvist. Vi får nu se fram mot nästa JVM i ishockey och hoppas på framgång då istället.

Recent Posts
Archive