Dags för Handbolls fest i Danmark

Handbolls VM 2019 i Danmark och Tyskland

Nu är det dags för herrarnas Handbolls VM i Danmark och Tyskland och Sverige är laddade för mästerskapet. Det ska verkligen bli jättespännande att följa de svenska herrlandslagets framfart i VM och jag hoppas på ett lyckat mästerskap men vi får se, då Sverige har fått lite skadeproblem inför VM men vi hoppas att de berörda blir snabbt friska. I Gruppspelet möter Sverige Egypten, Argentina, Angola, Qatar och Ungern. Sveriges spel datum 11e, 13e, 14e, 16e och 17e januari. Turneringen pågår mellan den 10e och 27e januari och Sverige spelar sina matcher i Danmark och samtliga matcher Sverige spelar börjar 20. 30. TV sändningen börjar 19. 30 i TV 3 och Radiosporten sänder Sveriges matcher heja Sverige.

Recent Posts
Archive