Handbolls sammanfattning och TV tips

January 18, 2019

Sammanfattning av Handbolls VM, herrar

 

Nu är det halvtidspaus i Handbolls VM då samtliga lag som är kvar i VM flyttar till Köln och Herning för nästa gruppspel och nu är alla poäng viktiga för nu är det semifinalplatser som gäller.

 

Sverige började VM på bästa sätt då de besegrade Egypten i första matchen efter en svajig insats med 27- 24 och det var verkligen en tuff match, Egypten var ett riktigt bra lag. Sverige besegrade också Argentina och Angola med stora siffror och det var väntat för Sverige ska vara bättre än dem lagen. Mötet med Qatar blev tuffare än jag hade trott de kämpade på bra men Sverige lyckades till slut vinna med 23 – 22 fast Sverige gjorde sin sämsta match i mästerskapet. Men har man en fantastisk målvakt vid namn Andreas Palicka i målet som storspelar så vinner man ändå. Sveriges match mot Ungern blev en tuff  uppgörelse, men trots perioder med dåligt spel lyckades Sverige vinna med 33 – 30. I nästa gruppspel möter Sverige Tunisien, Norge och Danmark. Sverige spelar sina matcher i Herning. TV 3 sänder Sveriges matcher men det står inte i TV tablån än så se upp, Radiosporten sänder Sveriges matcher. Här är Sveriges matchdatum och sändningstider

 

Lördag den 19e kl 18. 00 möter Sverige Tunisien

Måndagen den 21a kl 18. 00 möter Sverige Norge

 

Onsdagen den 23e kl 20. 30 möter Sverige Danmark

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Archive

September 30, 2019

Please reload

Please reload

© 2018 av Sensus, Medis 5