Bandy VM fest i Vänersborg

Bandy VM i Vänersborg

Nu har Bandy VM i Vänersborg börjat och Sveriges VM började på bästa sätt då de besegrade de regerande världsmästarna Ryssland med 6 – 4 i den första matchen. Sverige spelade bra i den första halvleken och ledde i paus, i den andra halvleken fortsatte det fina spelet men Ryssland började att pressa på och Sverige började att slarva lite tyckte tv experten som blev lite orolig då. Ett förlösande svenskt mål gjorde att Sverige tog över spelat och började spela bättre och vann således matchen.

Sveriges nästa match är mot Finland den 28e januari klockan 19. 00 och den 30e januari möter Sverige Kazakstan klockan 19. 30. Nät TV kanalen Bandyplus sänder Sveriges matcher och Radiosporten är på plats och sänder. SVT 1 och 2 sänder bandyfinalen, sändningen börjar 15. 50 i Kanal 1 och fortsätter i Kanal 2 från 17. 50, VM finalen börjar 16. 00.

Recent Posts
Archive