Dags för Melodifestivalen 2019

February 1, 2019

Melodifestivalen 2019

 

Nu på lördag den 2a februari är det dags för årets upplaga av Melodifestivalen och det ska bli kul att få höra årets bidrag tycker jag. Årets Melodifestival pågår mellan den 2a februari till den 9e mars och SVT 1 och SVT Play sänder från klockan 20. 00. Sarah Dawn Finer, Kodjo Akolor, Marika Carlsson och Eric Saade är årets programledare men jag tycker att det borde ha räckt med bara två programledare. Årets tävlingsplatser är Scandinavium i Göteborg, Malmö Arena, Tegera Arena i Leksand och Sparbanken Lidköpings Arena. Andra Chansen arrangeras på Nyköpings Arenor, Rosvalla och finalen äger rum på Friends Arena i Solna.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Archive

September 30, 2019

Please reload

Please reload

© 2018 av Sensus, Medis 5