Skid VM festen börjar i Österrike

vVM i Längdskidor 2019 i Österrike Nu är det äntligen dags för skid VM i Seefeld, Österrike och det ska bli så spännande och kul att följa tävlingarna. Mästerskapet pågår mellan den 20e februari till den 3 mars. SVT sänder skid VM och SVT Play men tyvärr kan ni utlandet inte se på play, Radiosporten sänder också. Det jag tycker är roligast är att Stina Nilsson ska delta på VM men hur det går får vi se efter hennes tråkiga skada. Det blir också jättekul att se VM debutanten Frida Karlsson i damernas VM i Längdskidor 2019 i Österrike Nu är det äntligen dags för skid VM i Seefeld, Österrike och det ska bli så spännande och kul att följa tävlingarna. Mästerskapet pågår mellan den 20e februari till den 3 mars. SVT sänder skid VM och SVT Play men tyvärr kan ni utlandet inte se på play, Radiosporten sänder också. Det jag tycker är roligast är att Stina Nilsson ska delta på VM men hur det går får vi se efter hennes tråkiga skada. Det blir också jättekul att se VM debutanten Frida Karlsson i damernas skiathlon. Ebba Andersson och Charlotte Kalla är Sveriges medaljhopp på VM, men i dags läget är Ebba Andersson i bäst form så jag måste tro lite mer på henne och jag hoppas och tror att hon tar några individuella medaljer och i stafetten. Charlotte Kalla däremot är själv ganska osäker på sin form, men vi får hoppas att hon kan hitta VM formen som hon brukar hitta när det gäller som mest. Jag tror och hoppas att Charlotte Kalla tar några medaljer men jag är inte säker på det. Calle Halfvarsson är vårt svenska medaljhopp på herrsidan när han har en bra dag och allt stämmer. Men han kommer få det tufft men jag önskar att han lyckas att ta någon individuell medalj för det skulle Calle förtjäna efter all sitt slit att nå framgång. Jag tror att Norge och Ryssland kommer att göra upp om att vinna medaljligan på detta VM, de har ju så många bra åkare speciellt Therese Johaug och Johannes Höstflo Kläbo och alla andra norrmän. Och på tredje plats i medaljligan hoppas jag att Sverige kommer. Jag tror också på USA i damernas sprint, och Frankrike och Italien och Finland på 15 km på herrsidan. Och visst ja på herrarnas 15 km finns ju en strak finne som heter Iivo Niskanen som är guldfavorit på den distansen och så har ni ju Krista Pärmäkoski som i sina bästa stunder kan göra upp om medaljerna, men hon är inte riktigt i form just nu. Så ni i Finland får väl hoppas att hon har hittat VM formen nu.

Recent Posts
Archive