Skidskytte VM festen i Östersund börjar

Skidskytte VM i Östersund 2019

Nu är det dags för Skidskytte VM i Östersund och det ska bli så spännande att följa VM tävlingarna tycker jag. Den största favoriten på herrsidan är Johannes Thingnes Bö från Norge men på damsidan är det mycket jämnare mellan åkarna. Vi får se hur svenskarna klarar pressen som kommer att uppstå nu efter succén på förra årets OS, och jag hoppas givetvis på svenska medaljer. Skidskytte VM kommer att pågå från den 6 mars till den 17 mars, SVT och SVT Play kommer att sända från Skidskytte VM och det kommer också Radiosporten att göra. På svt.se finns det en VM Guide där alla tv tider finns för Skidskytte VM och där kan man också läsa om tävlingarna som har avgjorts. Den första VM sändningen börjar 15. 45 idag och Mix stafetten som är först ut på programmet börjar 16. 15.

Recent Posts
Archive