Viktiga EM Kval matcher för Sverige

March 22, 2019

Sveriges EM Kval 2019

 

Hej alla fotbollsvänner, nu är det äntligen dags för det svenska herrlandslaget att spela viktiga matcher igen. Det är dags för två tuffa EM kval matcher mot Rumänien och Norge, Sverige möter Rumänien på Friends Arena i Solna klockan 18. 00 lördagen den 23e mars.

 

Tre dagar senare, tisdagen den 26e mars möter Sverige Norge på Ullevål Stadion klockan 20. 45. Det blir två spännande, tuffa och roliga matcher som Sverige ska vinna hoppas jag. Så vi ska heja, heja och heja fram det blågula svenska landslaget till seger, på plats, i tv soffan eller framför radion. TV4 sänder Sveriges båda matcher och det gör också radiosporten så heja Sverige vårt blågula landslag heja.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Archive

September 30, 2019

Please reload

Please reload

© 2018 av Sensus, Medis 5