Göteborg Horse Show och Ishockey VM för damer

Sport på TV

Nu är det äntligen dags för Göteborg Horse Show 2019 där världscupsfinalerna i dressyr och hoppning avgörs mellan den 3e och den 7e april. SVT och SVT Play sänder från ridtävlingarna i Göteborg med inhopp i P4 och Radiosporten sänder i SR Play och live i radion också. Idag torsdag börjar världscupsfinalen i hoppning igång kl 18. 00 i SVT 2. I hoppningen deltar, från Sverige Peder Fredricson med All In, Irma Karlsson på Ida van de Bisschop och Henrik von Eckermann på Toveks Mary Lou, och i dressyren deltar Tinne Vilhelmson Silfven på Don Auriello och Patrik Kittel på Delaunay.

Ishockey VM Damer

Det ska bli jätteroligt att följa Sverige i Ishockey VM för damer 2019 som drar igång den 4e april till den 14e april. SVT och SVT Play sänder Sveriges matcher, Sverige möter i tur och ordning, Tyskland, Tjeckien, Frankrike och Japan och sändningstider finns på svt.se. Ishockey VM äger rum i Esbo i Finland.

Recent Posts
Archive