Ishockey VM fest i Slovakien 2019

Ishockey VM i Slovakien 2019

Hej alla hockeyälskare nu är dags för Ishockey VM i Slovakien för det svenska herrlandslaget, Tre Kronor. Det ska bli riktigt roligt att följa Sveriges matcher i det här mästerskapet som kommer att pågå mellan den 10e till den 26e maj. I gruppspelet kommer Sverige att möta i tur och ordning Tjeckien, Italien, Norge, Österrike, Schweiz, Lettland och Ryssland. Jag tror att Sverige, Tjeckien, Schweiz och Ryssland tar kvartsfinalplatserna i grupp B. Äntligen ska SVT nu vart annat år framöver sända hockey VM och i år är det SVT och SVT Play som sänder och det tycker jag är jättekul, Radiosporten kommer att sända Sveriges matcher. Sändningstider och spelschema finns att läsa om på svt.se och på Radiosportens hemsida.

Recent Posts
Archive