Damernas fotbolls VM fest i Frankrike

June 10, 2019

Damernas Fotbolls VM 2019

 

Fredagen den 7 juni inleds damernas Fotbolls VM i Frankrike och det ska bli så spännande att följa mästerskapet som pågår mellan den 7 juni till den 7 juli. I gruppspelet kommer Sverige att möta Chile, Thailand och USA och jag tror att Sverige tar sig vidare från gruppen men sen blir det svårare. Jag tror att det som bäst kan bli en kvartsfinal och som sämst åttondelsfinal för Sverige. I övrigt tror jag att Tyskland och USA är finalkandidater. Frankrike, England, Japan, Nederländerna, Kanada och Brasilien tror jag också på och Norge måste man ju heja på förutom Sverige heja, heja.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Archive

September 30, 2019

Please reload

Please reload

© 2018 av Sensus, Medis 5