Friidrotts VM 2019 i Qatar

September 30, 2019

Friidrotts VM 2019 i Qatar

 

Hej alla friidrotts älskare nu är det äntligen dags för Friidrotts VM i Qatar och det ska bli så kul att titta på. Mästerskapet pågår mellan den 27e september och den 6e oktober, SVT och SVT Play kommer att sända från VM i Qatar i huvudstaden Doha och Radiosporten sänder.

 

Sveriges två största medaljhopp på det här mästerskapet är diskuskastaren Daniel Ståhl som har haft en bra säsong i år med många långa kast, kanske till och med en guld kandidat. Och så har vi den unga svenska stavhopparen Armand Duplantis som helst vill bli kallad Mondo fast det bara är ett smeknamn, han är i alla fall en het medaljkandidat.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Archive

September 30, 2019

Please reload

Please reload

© 2018 av Sensus, Medis 5